18. marts 2015

HL Selected Sales

Jeanette og Jens Glud Hansen står bag en international hesteauktion, der bliver afholdt på Car-Center Racetrack / Nykøbing Falster Trav lørdag den 11. juli 2015 kl. 17.00 - dagen før Harald Lunds Mindeløb. 

HL Selected Sales står for Harald Lund Selected Sales. En fin hyldest til den legendariske træner.

Jeanette og Coktail Jet

Carsten Rabjerg har skrevet en artikel om initiativet i danskhv.dk: Klik her 
Artiklen er gengivet nedenfor.

”Jeanette og jeg besluttede os i fjor med al snak om banelukninger mm. til at forsøge at få vores bane på landkortet, og auktionen er en af to ideer vi til at få gjort dette. Vi afholder auktionen i samarbejde med Car-Center Racetrack, men det er os der økonomisk står bag, så banen ikke får udgifter til dette arrangement,” forklarer Jens Glud Hansen, der dermed også arrangerer det hele i forbindelse med HL Selected Sales som auktionen hedder.

”Vi ønsker det på vores måde, og det er ikke biksemad og bajere til auktionen, men hummer og champagne. Vi har trukket på de mange relationer vi har i ind- og udland, og derfor skal arrangementet også være i orden, når det gerne skulle strømme ind med købere til de mange heste,” fortsætter Jens Glud Hansen, der sammen med Jeanette står bag hårdt satsende Panamera Racing, der ejer masser af heste.

Prominente navne hele vejen rundt

Det kan ikke undgå at blive en satsning som kan ende som den helt store succes, og i den grad sørge for opmærksom på banen i Nykøbing Falster, samt dansk travsport generelt, når auktionen til juli afvikles, for både blandt de to og firbenede gæster, er der prominente navne.

”Jeg synes vi med de heste vi har, kan præsentere et produkt, der gør at folk vil tro de er til Elite-auktion i Stockholm. Pt. har vi 100 heste tilmeldt, og de skal nok barberes lidt ned, men det er heste efter bl.a. Love You, Timoko, Muscles Hill, Muscles Yankee mfl. der er tilmeldt, og det bliver dermed et eksklusivt produkt vi får på auktionen,” fortæller Jens Glud Hansen, der også nævner en række prominente travtrænere og opdrættere, der har givet tilsagn om at være repræsenteret på HL Selected Sales.

”Af opdrættere kan nævnes at opdrætterne af de italienske Bi-heste har meldt 8 heste, og andre navne er Boko, Mellby Gård og Brodde, mens det blandt travtrænerne bl.a. er Roger Walmann, Tomas Malmqvist, Joakim Lövgren, Jerry Riordan, Erik Bondo, Peter Jensen, Bo Westergaard, Eirik Høitomt, Per-Oleg Midtfjeld og så har Lufti Kolgjini meddelt at han tilmelder heste, men om han selv kommer ved vi endnu ikke,” lyder det fra Jens Glud Hansen, der ikke uden grund ser meget frem imod deres store satsning til sommer.

A-trænere får 10% i kommission

Som noget ganske nyt vil der på auktionen blive udbetalt en kommission på 10% til alle køb foretaget af A-trænere.

”Det har været vigtigt for os at fortælle om dette, så trænerne allerede nu kan begynde at finde mulige købere til auktionen. Det kan godt være at sælgerne dermed får 10% mindre, men på den anden side, kan dette tiltag givet sørge for at slutprisen bliver højere end den ellers ville have været, så det her tror vi meget på,” fastslår Jens Glud Hansen, der også kan fortælle at der fortrinsvis vil være unge heste på auktionen.

”Det er primært 1 og 2-åringer der skal sælges, men dog holder vi os åbne for 5-10 wildcards, så man evt. kunne tiltrække nogle internationale heste, som der også kunne være købere til. Når først folk ser og hører hvilke heste, der udbydes til salg på auktionen, tror jeg ikke vi skal være bange for at der kommer interesserede til auktionen,” fortsætter Jens Glud Hansen, der også forklarer at alle 1-åringer bliver fremvist, mens det bliver muligt at se de 2-årige heste i flere fremvisningsløb på dagen, der deles op efter, hvor stærkt der skal køres med de pågældende heste.

Ingen kommentarer: