21. maj 2014

Bent Knie-Andersen har hele tiden haft en plan

Med HFF's beslutning om at lukke travbanerne i Billund og Nykøbing kan det konstateres, at Bent Knie-Andersen er gået målrettet efter at virkeliggøre den plan, han lagde op til ved sin fremlæggelse den 29. oktober 2009 af Hestesportens Handlingsplan 2010-2015.

I Handlingsplanen anbefales det, at ressourcerne fremover bruges på en måde, så et antal ”fokusbaner” får en øget mulighed for at udvikle sig og blive konkurrencedygtige i forhold til tilskuere, aktive, spillere etc., og det anbefales at satse på Charlottenlund, Århus og Aalborg som ”fokusbaner” - naturligvis på bekostning af de øvrige baner.

I kraft af Odenses stærke repræsentation i DTC's organisation er Odense efterfølgende blevet optaget i det fornemme selskab af A-baner.

Handlingsplanen indeholder dog også opstilling af måleparametre til rangering af de otte travbaner i Danmark, men disse måleparametre er aldrig blevet brugt til formålet, idet HFF uden at tage hensyn til dette afsnit af Handlingsplanen har gennemført en kraftig reduktion i præmiebudgettet for de fire B-baner: Billund, Bornholm, Nykøbing og Skive.

Læs mere om HFF's fremlæggelse af Hestesportens Handlingsplan 2010-2015:

Ingen kommentarer: