18. marts 2023

Forslag fra DTS' bestyrelse

På generalforsamlingen 28. marts 2023 vil bestyrelsen fremlægge følgende forslag:








Morten Thanning Vendelø skriver følgende i en mail til medlemmerne: 

På generalforsamlingen glæder bestyrelsen sig til at uddybe vedhæftede beskrivelse af forslag 5a. Vi har analyseret det økonomiske potentiale for DTS i zonerne 1, 2 og 3, der ses i vedhæftede beskrivelse. Derudover har vi i dialog med kommunen drøftet, hvilke umiddelbare muligheder og begrænsninger, der er for realisering. Vores foreløbige analyse og dialog med kommunen er glædeligvis positiv i forhold til at bibeholde travbanen på den nuværende lokation i en fremtid, hvor følgende er opfyldt:

·       Plads til det antal heste, der skal være i Derbyweekenden

·       Skal generere et overskud, som gør DTS uafhængig af driftstilskud

·       Mærkbart løft i oplevelsen for publikum og de aktive

·       Mærkbar forøgelse af præmier på Lunden

·       Væsentligt løft i bygningernes sundhedstilstand

·       Overholdelse af SIBA regler

I vores oplæg skal zone 1, 2, 3 ses som en prioriteret rækkefølge, hvor vi håber at kunne undgå at bringe zone 3 i spil. Vi afventer dog dybere økonomisk analyse før vi kan fremlægge en endelig plan til afstemning.

På generalforsamlingen vil vi redegøre for vores foreløbige analyse af det økonomiske potentiale i udvikling af zonerne 1, 2 og 3, som er en prioriteret rækkefølge, hvor vi håber at kunne undgå at bringe hele zone 3 i spil. Vi vil varmt anbefale, at I d. 28. marts giver bestyrelsen mandat til at fortsætte analysearbejdet, så vi indenfor de næste 6 måneder får mulighed for at fremkomme med konkrete forslag til afstemning på en ekstraordinær generalforsamling. 

 

3 kommentarer:

Aage Hansen sagde ...

Lars Donatzky har skrevet et dramatisk indlæg om Charlottenlund Travbane, som munder ud i en opfordring til at foranstalte en underskriftsindsamling om afholdelse af en ny generalforsamling med det ene punkt ”salg af Lundens areal” på dagsordenen.

https://travservice.dk/wp-content/uploads/Lars-Donat-190323.pdf

Aage Hansen sagde ...

René Lund Sørensen har skrevet en kommentar til Lars Donatzkys indlæg.

https://www.facebook.com/groups/212877735485697/posts/6009370009169745/

Aage Hansen sagde ...

Pyy ha - det gik på et hængende hår med stemmerne 58 for og 56 imod at få vedtaget bestyrelsens forslag, selvom jeg ikke kunne være til stede. Men hvornår indser mindretallet, at der ikke ligger en milliard og venter på at blive delt ud til alle landets travfolk i form af kraftige præmieforhøjelser efter et salg af banens areal. Gentofte Kommune vil aldrig tillade en lokalplan med en bebyggelsesprocent, der er så høj, at grunden får en værdi i milliardstørrelse. Det er dokumenteret af udtalelser fra det konservative flertal i kommunalbestyrelsen. I øvrigt siger vedtægterne, at ved selskabets ophør skal midlerne anvendes til gavn for travsporten på Sjælland.

https://www.travbanen.dk/om-banen/nyheder/2023/april/bestyrelse/