9. august 2021

Lunden bliver i Lunden!

Generalforsamling i Det Danske Travselskab den 16. juni 2021

https://travservice.dk/lunden-bliver-i-lunden/

Efter næsten fire timer debat nåede man frem til en afstemning om Charlottenlund Travbanes fremtid på den ordinære generalforsamling tirsdag aften.

Der var tre forslag, som de 125 stemmeberettigede medlemmer skulle tage stilling – to af dem var løsninger, der betyder, at man udvikler Charlottenlund Travbane ved frasalg af et areal og søger at skaffe alternative indtægter, således travbanen, der er Nordens ældste, fortsat kan blive beliggende, for den gør.

Alle forslag er dog betinget af, at der kan opnås en lokalplan, der tilgodeser de planer, der er forudsætninger i de enkelte forslag.

Der var således ikke tale om at medlemmerne skulle stemme om et salg, men derimod om at bestyrelsen kunne få en tilkendegivelse af i hvilken retning man skal arbejde videre i.

Kaj Holm havde fremsat et forslag, hvorefter den øverste del af staldterrænet skulle sælges fra, Rest. Skjoldgaarden i opløbssvinget nedrives og der skulle i stedet etableres et supermarked.

Dette forslag faldt med stemmerne 72 mod – 46 ja og 4 blanke.

Travselskabets bestyrelse var på den ordinære generalforsamling i august måned i fjor, blevet pålagt at fremkomme med to forslag til dagens generalforsamling.

Det første af bestyrelsens forslag ville indebære et totalt frasalg af staldterrænnet og etablering af fortspændingsstalde m.m. i et trædæk, der laves foran på tilskuerpladserne ned mod banen. Den såkdalte Åby model

Det forslag fik stemmerne 75 for – 45 imod og 2 var blank

Dermed fakldt det andet forslag, som bestyrelsen havde udarbejdet, ville indebære en udflytning af travbanen til et nyt kombineret trænings og travbane projekt i Høje Tåstrup.

Charlottenlund Travbane bliver altså hvor den ligger.

Ingen kommentarer: