30. marts 2018

Danske Spil er den store vinder efter liberaliseringen!

Det er en skandale, at Bet25.dk, som er Dansk Hestevæddeløbs foretrukne samarbejdspartner, ikke er kommet i gang med sit toto-spil, og at det muligvis først bliver efter Derbyet – altså til september –  at Bet25.dk kommer på banen med en toto-platform.

Karsten Bønsdorf har skrevet en kritisk artikel om misèren:
DanToto danser om Guldkalven, og han påpeger de pinlige realiteter:

DanToto og Danske Spil skovler penge ind på hestespillet som eneste udbyder af totalisatorspil!

F.eks. så giver spil til det svenske V-spil (v75/V86, V64, V65, V5 og V4) en bruttofortjeneste på mindst 25 % og der spilles ugentlig for millioner på alene disse spilleformer.

Dansk trav- og galopsport får ikke en eneste krone af den omsætning i DanToto, der går til Sverige eller til Norge, Tyskland, Frankrig, England eller hvilket udland, der kan spilles til. Kun når DanToto modtager spil til et dansk hestevæddeløb modtager den hjemlige trav- og galopsport 8 % af disse spil.

Danske Spil er således foreløbig den store vinder efter liberaliseringen!

Bet25.dk startede med at udbyde fast-odds på danske travløb, men det synes nu at være stoppet.
Nu udbydes der kun odds på en begivenhed som DM for travtrænere, og der kan spilles på hvem af f.eks. Bali eller Bad Moon Rising, der tjener flest penge i år mindst fem starter. Endvidere har der været ret stor utilfredshed med den måde Bet25.dk har udbudt fast-odds spillet til danske travløb på.
Men som Karsten Bønsdorf skriver: Det er måske derfor, det er stoppet?



For at gøre ondt værre, så har DanToto og Danske Spil det forspring fremfor Fast Track, at mange abonnerer på DanToto Racing Live og formentlig fortsætter dette abonnement, og så er det nærliggende også fortsat at spille hos DanToto. Det bliver op ad bakke at hente spillerne over til Bet25. 

Ingen kommentarer: